Céges kurzusaink

 

Több konkrét nyelvtanfolyam típus közül választhat, vagy szükség esetén ezeket vegyíthetjük is egymással. Mondja el célját mi pedig kitaláljuk, hogyan lehet azt a leghatékonyabban megvalósítani. Az alábbi képzéstípusok irányelveket mutatnak és a tájékozódását szolgálják.


Általános Nyelvtanfolyam
Egy szintben megfelelő tankönyv és munkafüzet segítéségével haladunk az órákon. A képzés menetét a tankönyv határozza meg, a gyakorlásokat és a kiegészítő magyarázatokat a tanár teszi hozzá. Természetesen ha elakadás van, azt rugalamsan kezeljük, az anyaggal akkor haladunk tovább, ha a megtanultakat mindenki kellőképpen begyakorolta. Kezdő, újrakezdő és haladó szinteken is jól használható ez a képzés, alapvetően így lehet egy olyan alapot felépíteni amivel aztán specializálódhatunk ha szeretnénk.

Általános Nyelvtanfolyam + Pause Módszer
Ebben az esetben a fent leírt mód egészül ki a "Pause Módszerrel", amit a saját kiadású könyvünk segítségével valósítunk meg. A módszertan a beszédre, az írásra, az olvasásra és az hallásértésre egyidejűleg hat de elsősorban a beszédkészséget fejleszti. Ezt a könyvet az óra elején szoktuk használni amolyan bemelegítés és ráhangolódás képpen. - A módszerről ide kattintva olvashat -

Általános Nyelvtanfolyam + Szakmai Kiegészítés
Ez esetben az általános tanfolyamot, Önök által hozott saját szakmai levelezések feldolgozásával, fordításával, megírásával egészítjük ki. Ez akkor tud nagyon hatékonyan működni, ha külföldi partnereivel már kapcsolatban áll de még problémái vannak az egymás közti szakmai kommunikációval. A szakmai levelezéssel való foglalakozás természetesen a szakmai szókincset is fejleszti.

Nyelvvizsga Felkészítés
Felkészítjük a választott írásbeli és szóbeli nyelvvizsgára. A tanfolyam hosszát az aktuális tudásszintje határozza meg.

Szakmai Képzés
Szakmai kurzuskönyv segítségével üzleti témájú nyelvtanfolyam, akár teljesen kezdő szintről is.

Kommunikációs Tréning
Általában tankönyv nélküli tréninget jelent, amit teljesen a kommunikációra épül. Természetesen magasabb tudásszinten tud megvalósulni. Elfelejtett, vagy keveset gyakorolt de már meglévő nyelvtudását lehet vele visszahozni a kommunikáció szintjén. Esetleg tárgyalásokra, konferenciákra, prezentációkra történő felkészülést is jelenthet. Az írás és olvasás készséget egy tankönyv segítéségvel tudjuk hozzáadni.

Anyanyelvi beszédfejlesztés
Ez a képzés a gördülékeny, természetes kommunikáció és értés fejlesztését szolgálja a magas tudásszinten érdemes ezt a módot választani.


Az angol oktatásnál használt, saját módszerünkről, azaz a Pause Módszerről érdemes tudni, hogy a mindenkori tanmenet kiegészítője és igen hatékonyan használható, kezdőtől a középhaladó szintig. A lényge, az élőnyelvi környezet megteremtésében, az ismétlésekben és a rejtett memóriagyakorlatokban rejlik, amit az izgalmas történetek tesznek érdekessé. Használata közben úgy fejlődünk, hogy nem kell külön készülnünk rá, szinte észrevétlenül haladunk. Magasabb szinten is használható témahozónak és a kommunikáció fejlesztésére.  - Story Book -

Hogy hogyan is működünk.. - Nézze meg itt -

 

 

Petor Judit

Hívjon

(70) 549 6631
Ajánlatot szeretnék kérni